МВР официално обяви малкото момченце от Якоруда, което е в

...
МВР официално обяви малкото момченце от Якоруда, което е в
Коментари Харесай

МВР обяви за издирване малкия Мехмед

МВР публично разгласи дребното момченце от Якоруда, което е в неопределеност от през вчерашния ден и макар, че цяла нощ беше търсено, към момента от него няма диря.

 Полицаи с кучета търсят изчезнало малко дете от Якоруда (снимка) Виж още

Сигнал за изгубването на Мехмед Юркин, който е на 2 години и 7 месеца, е получен на телефон 112 към 18 часа, прецизираха от пресцентъра на вътрешното министерство. Незабавно е образуван екип от полицейски чиновници, които са подхванали издирвателни дейности. В помощ на полицията са се присъединили чиновници на пожарната, общината и планинската избавителна работа в Разлог.

Малкото момче е високо към 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Последно е било видяно към 16,00 часа през вчерашния ден в двора на дома си в Якоруда.

Издирването продължава. Гражданите, които имат спомагателна информация за детето или са го забелязали, могат да оказват помощ като се обадят на тел. 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.

В същото време лелята на детенцето, която през вчерашния ден първа заяви във Facebook за изгубването му, през днешния ден разгласява нов пост, в който прикани: " Мили положителни хора, апелирам помагайте да намерим тази дребна рожба ":



Стотици хора показват поддръжката си към фамилията, което има още три деца, и се молят Мехмед да бъде открит.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР