МВР е запознато с връщането на бизнесмена Васил Божков у

...
МВР е запознато с връщането на бизнесмена Васил Божков у
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Божков ще бъде задържан след завръщането си у нас

" Министерство на вътрешните работи е осведомено с връщането на предприемача Васил Божков у нас и ще си извърши отговорностите по закон. Той ще бъде посрещнат, наведен при прокурор, където ще му бъдат повдигнати обвинявания и ще бъде арестуван ", сподели по време на брифинг министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, който участва на откриването на плоча в памет на убитите, от рейс с мигранти в Бургас. 

Относно водещите версии за убийството на Алексей Петров той сподели, че се работи по няколко версии, като нито една от тях не е изключена. Водещите версии са -  възмездие или неуредени финансови връзки ", заяви Стоянов.

" Все още нямаме обвинени лица по този случай ", добави той.

„ Днес отдаваме респект на двама доблестни чиновници на Министерство на вътрешните работи, които изгубиха живота си, до момента в който изпълняваха служебните си отговорности. 2022 година е най-трагична и мрачна в историята на вътрешното министерство ", сподели още той.

" Само за последното денонощие имаме към 800 противозаконни опита за прекосяване на българката граница. В страната са арестувани 80 бежанци. Правим всичко, което зависи от нас. Има доста командировани чиновници. Опитвам да направя смяна ”, добави Стоянов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР