МВР, ДАНС и прокуратурата трябва да се намесят и това

...
МВР, ДАНС и прокуратурата трябва да се намесят и това
Коментари Харесай

Радев да активира МВР и ДАНС срещу купения вот, зове БСП

Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата би трябвало да се намесят и това е извънредно неотложно . Това се показва в отворено писмо до президента Румен Радев, подписано от ръководителя на Националния избирателен щаб на " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов .

Апелът към президента е, с цел да се подсигурява истинността на вота. В писмото до президента Гуцанов моли президента да не разрешава пазаруването на гласове, защото това води до деформиране на изборните резултати.

Гуцанов също показва че има сигнали за намерено правене на описи с данни на гласоподаватели, разпределяне на пари и " разпределение на територии " по области и малко обитаеми места.

Партията е изпращала нееднократно писма до министъра на вътрешните работи, само че към този момент не е станала очевидец на дейности за секване на порочните практики.

Припомняме, че в последните дни от Министерство на вътрешните работи правят всекидневно профилирани интервенции в най-малко два региона на страната - през вчерашния ден те бяха във Варна и Плевен, предходния ден в Кюстендил и.
 Министерство на вътрешните работи от Плевен регистрира пътни извършители, дърва, пелети и противозаконен тютюн
Министерство на вътрешните работи от Плевен регистрира пътни извършители, дърва, пелети и противозаконен тютюн

В региона се организира акция в границите на акцията против пазаруването на гласове

Резултатите от тези интервенции, които Министерство на вътрешните работи рапортува, на този стадий се изчерпват с превантивна работа по стандартната престъпност.

Тази заран основният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев заяви, че от .

За тази година наблюденията на службите демонстрират, че 100 лв. коства глас . Частни компании отделят средства за закупуване на гласове за дадена партия за " признателност ", че са им дадени поръчки към дадени общини. Основно това са строителни компании. Станимир Станев разясни обаче, че теди схеми мъчно се потвърждават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР