МВнР предупреждава българските граждани да избягват пътувания в Русия, във

...
МВнР предупреждава българските граждани да избягват пътувания в Русия, във
Коментари Харесай

МВнР: Избягвайте пътуванията до Русия

МВнР предизвестява българските жители да заобикалят пътувания в Русия, по отношение на информация за военно напрежение в региона на Ростов и риск от вълнения в страната.
Прочетете още
" Ако наличието ви на територията на Руската федерация не е от изключителна значимост, съветваме да преосмислите своите проекти ", сигнализираха от Министерство на външните работи.

Оставаме разполагаем и следим обстановката в Русия ежеминутно, съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел във Велико Търново пред медиите.

Тя добави, че за момента обстановката е част от вътрешните работи на Русия, а решение на президента е дали да свика Консултативен съвет за национална сигурност.

В публично известие на интернет страницата си от Министерство на външните работи предизвестяват българските жители да заобикалят пътувания в Русия, по отношение на информация за военно напрежение в региона на Ростов и риск от вълнения в страната. Ако наличието ви на територията на Руската федерация не е от изключителна значимост, съветваме да преосмислите своите проекти, допълват от Министерство на външните работи.

Президентът на Русия  Владимир Путин  направи изявление към съветския народ тази заран. То последва дейностите от тази нощ и тази сутрин на  Евгений Пригожин,  ръководителя на съветската частна военна компания " Вагнер ".

Междувременно в съветската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична интервенция, съобщи ТАСС, като се базира известие на съветския Национален комитет за битка с тероризма.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР