Музикантите са доста заети хора и прекарват голяма част от

...
Музикантите са доста заети хора и прекарват голяма част от
Коментари Харесай

Ед Шийрън, котката му Греъм и как смъртта ѝ разстрои изпълнителя

Музикантите са много заети хора и прекарват огромна част от времето си в студиото, където записват нови части. Разбира се, чести са и турнетата, които ги откъсват от вкъщи за по-дълъг интервал от време. Това обаче не значи, че хората на музиката нямат домашни любимци.

В последно време Ед Шийрън е един от най-заетите реализатори. Той също обича животните и има домакински любим. По-скоро имаше...

За страдание Шийрън е трябвало да научи много тъжна вест, точно до момента в който е на турне. А тя е, че котаракът му Греъм е бил блъснат от кола и е умрял.

За това разбираме от профила в Instagram на Либърти Шоу, която се грижи за котката на изпълнителя, когато той има участия или концерти. Шоу написа, че е съкрушена от гибелта на Греъм, тъй като е бил доста интелигентен и прелестен придружител.

Ед Шийрън също показа фотография на Греъм, само че под нея не написа нищо, а постави единствено емотикон на разрушено сърце.

Още през 2014 година в изявление за Stars at joiz изпълнителят описа по какъв начин е избавил Греъм от улицата и какъв брой печален е от обстоятелството, че поради уговорките си не може да прекарва повече време с него. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР