Музикантът Васил Бележков се превърна в един от най-успешните участници

...
Музикантът Васил Бележков се превърна в един от най-успешните участници
Коментари Харесай

Музикантът Васил Бележков за забележителната си игра в „Стани богат“: Бях прав да се откажа


Музикантът Васил Бележков се трансформира в един от най-успешните участници в „ Стани богат “, откакто впечатли всички със знанията и интуицията си. Композиторът избра точния миг, когато да се откаже от играта и си потегли с 10 000 лв.. Той беше посетител в студиото на „ Тази заран “, с цел да опише повече за прекарването си в най-интересната игра за познания.



Васил Бележков показа, че не се е готвил по някакъв специфичен метод за играта:

Честно казано, не съм се готвил. Няма по какъв начин да се подготвиш, като не знаеш авансово репертоара “, пошегува се той. „ Надяваш се да се падне въпрос за нещо, което в миналото някъде си прочел, чул, видял.

Васил показа, че има прочут опит и с други игри и телевизионни излъчвания за познания. Предимството на „ Стани богат “ е, че няма ограничаване във времето и можеш да помислиш над въпроса. Имаш и опция да се откажеш, без да губиш извоюваната досега сума, както направи и Васил.



Аз и след отказването си отговорих неверно “, напомни той. „ Така че решението ми да се откажа беше вярно.

Той не счита, че е доста мощен в едни области на знанието, а е слаб в други, по-важни са въпросите. Призна, че като гледа предаването от време на време се затруднява на някои от първите три въпроса, а въпроси за много по-високи суми му се костват обикновени.

Има сфери, които сякаш са ми по-непознати, само че може да се случи някой прочут въпрос “, показа участникът.

Все отново една от сферите, в които е сигурен в знанията си, е историята на средновековна България. Музиката на група „ Епизод “, част от която е Васил Бележков, е въодушевена точно от историята на България и от известни български литературни творби.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР