Музикален плъгин със стилен ретро вид и разнообразни настройкиСтилният ретро

...
Музикален плъгин със стилен ретро вид и разнообразни настройкиСтилният ретро
Коментари Харесай

Guitarist – електрическа китара за вашия аудио микс

Музикален плъгин със моден ретро тип и разнородни настройки

Стилният ретро тип ще усъвършенства още повече настроението ви, когато творите с Guitarist
(екранна фотография: Guitarist)

Аудио запалянковците могат да се възползват от музикалния плъгин Guitarist, с цел да основат виртуална електрическа китара, да трансформират шаблони и да опитват с разнообразни настройки.

Дори когато се пробвате да композирате музика, която е 100% електронна, може да стигнете до миг, в който желаете вашите постановки да звучат малко по-естествено. Можете да постигнете това с подобаващите средства. Ако имате задоволително опит, ще внесете същински принадлежности в микса – електронната музика с „ жива ” китара, пиано или даже оркестър не е нещо нечувано.

Ако пък желаете да опитате нещо по-лесно или просто не желаете да изоставите комфорта на виртуалната конфигурация, може да се доверите на няколко доста реалистични аудио плъгини. В случай, че сте фен на китарата, несъмнено би трябвало да разгледате какво може да ви предложи Guitarist.

Плъгинът има моден ретро тип, който ще усъвършенства още повече настроението ви, до момента в който свирите на виртуалната китара. Основният детайл (шията на китарата) е ситуиран в долната част на прозореца, където можете ръчно да регулирате струните или скоростта, да транспонирате или измествате шаблона.

Можете да импровизирате, като употребявате разнообразни принадлежности на плъгина
(екранна фотография: Guitarist)

Най-вероятно първо ще желаете да експериментирате с разнообразни предварителни настройки, които могат да ви дадат по-добра визия за другите стилове на свирене и да ви оказват помощ да решите какво ще „ работи ” в композициите ви и какво не. Самите настройки са разграничени в четири категории: Global, Sound, Pattern и Chord, като всяка от тях управлява другите аспекти на това по какъв начин свири китарата.

Тъй като свиренето на китарата се реализира посредством поредни стъпки, можете да импровизирате и да вършиме промени, като употребявате разнообразни принадлежности на плъгина. Например, разделът Auction предлага заглушаване на звука, мъртви ноти, мудни и даже цялостни прекъсвания. В раздела Animation пък можете да местите „ пръстите ” нагоре и надолу по грифа, до момента в който китарата свири.

Разбира се, нито един плъгин за електрическа китара не би бил пълноцене без някои резултати. Guitarist предлага два блока с резултати, плюс педал „ Wah-Wah ”, който можете да употребявате за възстановяване на композицията.

Без значение какъв жанр предпочитате (джаз, блус, метал, поп), Guitarist може да направи акомпаниментите да звучат естествено. Така че, в случай че имате потребност от добра електрическа китара за вашия микс, това може да е плъгинът, който търсите. Приложението е налично в 64-битови версии за операционни системи Windows и macOS.

Даунлоуд: Guitarist
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР