Музика и надежда – така беше озаглавен концертът на италианския

...
Музика и надежда – така беше озаглавен концертът на италианския
Коментари Харесай

Музиката обедини Италия: Андреа Бочели пя в празната Миланска катедрала за Великден

Музика и вяра – по този начин беше озаглавен концертът на италианския тенор Андреа Бочели за Великден.

Снимка: Screenshot / YouTube

Изпълнението беше в празната катедрала на площад „ Дуомо “ в Милано, само че милиони станаха част от самобитната молитва за възобновяване след епидемията от ковид, тъй като концертът беше излъчен и онлайн.
Заради епидемията: Католиците у нас посрещнаха Великден у дома За първа година Възкресение Христово се отбелязва по необикновен метод – с празни храмове и с литургия, излъчена по интернет
Бочели извърши редица свещени песнопения, измежду които „ Аве Мария “ на Шарл Гуно, „ Санта Мария “ на Пиетро Маскани и „ Пречудна берекет “. Концертът беше съвсем половин час.

Преди началото на му, артистът честити най-свещения християнски празник на всички вярващи и показа, че с помощта на музиката, всички могат да се обединят.



„ Да се помолим в Дома на Господ, с цел да можем допустимо най-бързо да преодолеем този трагичен интервал, да поемем още веднъж напред с ново схващане и да се заемем по нов метод със своето бъдеще и с това на планетата ", сподели Бочели.
Католиците в Раковски гледаха службата за Възкресение Христово онлайн в домовете си В града, където е най-голямата католическа общественост, храмовете останаха затворени
Католическите храмове в Италия останаха затворени, само че службите за Великден бяха излъчени в интернет.

Снимка: Screenshot / YouTube

Починалите в резултат на заразяване с новия ковид в област Ломбардия, чийто административен център е Милано, са над 10 600.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 676 1 31 71 Света 1 856 831 4 574 114 314 428 277 Заразени* Нови Починали България 676 1 31 Света 1 856 831 4 574 114 314
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР