Мустафа Карадайъ подаде оставка като председател на ДПС. Това твърдят

...
Мустафа Карадайъ подаде оставка като председател на ДПС. Това твърдят
Коментари Харесай

Неофициално: Мустафа Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС

Мустафа Карадайъ подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи. Това настояват източници от Движение за права и свободи пред в. " 24 часа ".

Все още няма изясненост за претекстовете за оставката. От пресцентъра на Движение за права и свободи оповестиха, че към момента не могат да потвърдят информацията.

От известно време Карадайъ изчезна от общественото пространство като напълно мястото на представител на Движението беше поел Делян Пеевски, който в последно време издава в писмен тип и " инструкции " към държавното управление. Пеевски беше създаден и чин съпредседател на парламентарната група на Движение за права и свободи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР