Мустафа Чаушев до момента не се е интересувал от хода

...
Мустафа Чаушев до момента не се е интересувал от хода
Коментари Харесай

МВнР с извънредни подробности за стрелбата срещу певеца Мустафа Чаушев

Мустафа Чаушев досега не се е интересувал от хода на следствието след стрелбата против себе си. Това оповестиха от българското Министерство на външните работи (МВнР).

Случката е от 22 април на път за Истанбул, а патронът е минал на сантиметри от главата на музиканта. С него в колата са били брачната половинка му и щерка му. До стрелбата се стигнало, откакто час преди този момент на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски жител, че го прережда на опашката на граничния пункт.

Само в БЛИЦ! Дъщерята на Мустафа Чаушев с извънредни разкрития за стрелбата по известния артист, Ажда сподели страховити СНИМКИ

По информация от външното ни министерство и трите ни задачи в Турция са били наясно със случая. Съдействали са от Генералното консулство в Истанбул. Оттам настояват, че не са пренасочвали фамилията на Мустафа Чаушев към Анкара, а те сами решили да потърсят помощ и там. В Анкара са разговаряли с охранителя, който им обяснил, че най-лесно могат да им оказват помощ в Истанбул. При идващ диалог с българския консул в Истанбул самият той е алармирал турската жандармерия и е изискал бързо следствие по случая.

По данни на външното ни министерство Чаушев не е изискал да подаде тъжба и досега не се е интересувал от хода на следствието.

Повече гледайте във видеото:


Източник: Нова телевизия

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР