Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и

...
Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и
Коментари Харесай

Анита Мейзер разкрива в мемоари: Аз бях Айше

Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и половина умъртви по несъобразителност мъжа си Николай Димов, написа скандални записки, научи „ Уикенд ”. В тях 56-годишната варненка ще разрие за първи път пикантерии към раждането си в шуменското село Пет могили, научи HotArena. Досега нашенката с рекордно огромен бюст пазеше в загадка къде е родена и коя е майка й.

Покрай свадите, които се развихриха сред нея и сестрата на починалия й брачен партньор – Милена Димова, изплуваха куп мръсни секрети от предишното й. Каката на починалия бабанка издаде, че Анита е пристигнала на бял свят като Айше и не е родом от Варна, както твърди някогашната „ Мисис България ”, а в затънтено село. „ Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После подписва брак в Америка и става Мейзер. Тя непрекъснато играе функции, живее живот, изпълнен с доста неистини ”, сподели сестрата на убития Николай.
Впоследствие Анита удостовери изнесената информация. Тя призна, че е от ромски генезис и доста се срамувала от това. До ден сегашен имала комплекс, че е родена с името Айше. „ Като бях дете, доста ми се подграваха и ме отбягваха. Затова криех истината за себе си. В шоубизнеса хората са жестоки ”, показа през сълзи сексбомбата.

Още до момента в който била в Сливенския затвор на Анита й хрумнала концепцията да осребри престоя си зад решетките и да опише житието-битието си в книга. „ Защо неприятните неща се случват на положителните хора? Защо живях толкоз добре и дразнех доста хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път! ”, разгласи Мейзер. „ Мисис България 2014 ” загатна за наличието й, публикувайки в обществените мрежи фотоси с разнообразни родни звезди - Киро Скалата, Митко Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, Слави Трифонов и даже с Майк Тайсън.

В момента Анита Мейзер е в Лас Вегас работи като управител в българско заведение. Докато беше у нас, тя се появяваше единствено с черни облекла, само че в столицата на хазарта е захвърлила траура. Откакто е в Америка, скандалната Анита е заменила тъмните цветове и към този момент се облича в розовата гама. Мейзер напусна България скрито преди няколко месеца, незабавно откакто беше пусната на независимост напролет на 2019 година Поне за момента тя не счита да се връща в родината, тъй като й напомняла единствено за гибелта на мъжа й Николай и за пандиза. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било извънредно неприятно и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контактите си и с съвсем всичките си близки и другари. Комуникирала само с щерка си Джули, която беше неразделно до нея по време на правосъдните процеси. Говори се, че Анита освен, че не е стъпвала в първокласното жилище, където умря мъжът й, само че и го е оповестила за обмен.

Драмите в живота на Мейзер започнаха през август 2016 г ., когато половинката й Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията на Мейзер, сензитивно по-младият й брачен партньор умрял при снимането на клип. В него единствено благодарение на мускулите си културистът трябвало да се освобожди от „ свински опашки ”. Анита му завързала ръцете, краката и врата. Докато се опитвал да се освободи от тях, примката се стегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че брачният партньор й получава гърчове, тя изпаднала в суматоха. Уплашена, че ще бъде упрекната, Мейзер отишла да пазари в магазин, където е снимана от охранителните камери и изхвърлила свинските опашки. Сестрата на покойника е уверена, че убийството е съзнателно и че Айше е имала помощник в мерзкото действие.
Освен за ликвидиране по несъобразителност, Мейзер бе наказана и за опит за рушвет в размер на 30 000 евро на проверяващ служител на реда, с цел да не бъде задържана. В последна сметка я осъдиха на 2 години. Брюнетката изкара година и 8 месеца в пандиза, написа " Уикенд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР