Мултимилионерът Брайън Джонсън харчи над два милиона долара в опит

...
Мултимилионерът Брайън Джонсън харчи над два милиона долара в опит
Коментари Харесай

Милионите, които харчи един мъж, за да направи тялото си по-младо

Мултимилионерът Брайън Джонсън харчи над два милиона $ в опит да се отърве от старостта. Според Bloomberg 45-годишният наема екип от медицински експерти, с цел да му оказват помощ " да има мозъка, сърцето, белите дробове, черния дроб, бъбреците, сухожилията, зъбите, кожата, косата, пикочния мехур, пениса и ректума на 18-годишен. "

Досега екипът на Джонсън се концентрира върху това, което не е изненадващо: създаване на диета и режим на извършения. Ясно е, че в случай че се хранием и одобряваме течности правилно и вършим постоянни извършения, ще подобрим цялостната си физическа форма. Вероятно с доста по-добри резултати, в случай че сме похарчили огромни суми за екип, който да ни помогне да се придържаме към този режим. Джонсън съблюдава веган диета с 1977 калории и даже има график за сън. Той също по този начин приема редица медикаменти и добавки.

Междувременно екипът му следи всичко - от червата и телесните си мазнини до нощните ерекции, оповестява Popular Mechanic. След регулярен обзор на данните се вършат корекции в неговия режим и медикаменти.

Джонсън твърди, че вижда положителни резултати, подобрявайки индикатори като кръвното си налягане и потенциала на белите дробове.

" Моето ново начинание, Project Blueprint, има за цел да мери всичките 70+ органа на тялото ми и по-късно оптимално да обърне количествено избраната биологична възраст на всеки ", написа той на уеб страницата си. " Измерихме над 15 органа и реализирах 507 точки за превръщане на възрастта. Моята хронологична възраст е 44, измерената ми биологична възраст обаче е 36. "

Според Джонсън неговият - индикатор, основан на биомаркери в нашата ДНК, който се счита за добър предвестник на болесттите, е 36.

Въпреки че е добре, че получава някаква възвръщаемост за своите два милиона $, които е вложил, към този момент не се случва нищо извънредно. Знаем, че диетата, упражненията и стареенето са свързани отдавна, тъй че не е същинска изненада, че здравословният живот прави Джонсън по-здрав, доближавайки го повече до индикаторите на един по-млад мъж. 

Според лекаря по регенеративна медицина на екипа, те евентуално ще търсят генни лечения, макар че не са дадени детайлности. Генните лечения работят за превръщане на признаците на стареене при мишки, като някои учени са скептични, че сходни лечения могат един ден да бъдат приложени и при хора, пишат от
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР