Муки Грубешлиева – щерката на Стоянка Мутафова получи предложение за

...
Муки Грубешлиева – щерката на Стоянка Мутафова получи предложение за
Коментари Харесай

Бомба! Дъщерята На Стоянка Мутафова Вдига Сватба, Но Вижте Кой Е Избраникът! Как Се Намериха, Младоженецът Е Синът На Самия

Муки Грубешлиева – щерката на Стоянка Мутафова получи предложение за брак. Любимият й се споделя Георги и е потомък на роден артист.

Дъщерята на великата актриса към момента не е дала безапелационен отговор на полученото предложение. Но не изключва вероятността на 64 години да мине под венчилото.

Двамата с Георги се познават от деца. Сближили се около влошеното здравословно положение на Стоянка Мутафова. Муки бързо изпада в суматоха и това станало повода да се сближи с Георги, който постоянно я успокоява и е до нея в сложни моменти.

Сближаването им съответствува и с трагично събитие в живота на Георги – загубата на неговата майка.

Муки копнее да се съберат с Георги, само че се опасява да остави майка си сама даже и за момент. Двамата се срещат всеки ден и не пропущат опцията да си подарят къси сантиментални разходки.

Муки незабавно споделила с майка си за полученото предложение. Но Стоянка Мутафова приема случилото се с подигравка и не има вяра, че щерка й ще стане младоженка на 64 години.

Актрисата познава Георги, само че съгласно нея е невероятно той и Муки да се съберат. Наследницата на Мутафова приема доста тежко обстоятелството, че не получава поддръжка от майка си.

Пред приятелките си Муки разяснява яростно, че макар възрастта си има право да бъде щастлива и да се бори за щастието си. Зад гърба си тя има един несполучлив брак.

Муки не крие, че към момента се радва на внимание и ухажване от страна на мъжете. При последната си отмора в Гърция тя получила куп оферти за срещи.

Щерката на Стоянка Мутафова твърди, че дължи непокътнатия си тип на най-модерните процедури за подмладяване, а точно мезотерапия. Тя е на мнение, че към момента й е рано да си прави ботокс, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР