Мтел започва предварителна продажба на новия флагман Samsung Galaxy Note8.

...
Мтел започва предварителна продажба на новия флагман Samsung Galaxy Note8.
Коментари Харесай

Мтел започва предварителна продажба на новия Samsung Galaxy Note8

Мтел стартира предварителна продажба на новия флагман Samsung Galaxy Note8. Клиентите могат да декларират мечтаните устройства до 23:59 часа на 13 септември на уеб страницата на телекома, като първите 100 ще получат устройството в комплект с работна станция Samsung DeX.

Samsung Galaxy Note8 ще се предлага от Мтел за 54,99 лв. на месец или 1 199,99 лв. в брой с проект Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Наличните цветове при старта на предварителната продажба са среднощно черно и кленово златно.

Голямата оригиналност при флагмана на Samsung са две 12-мегапикселови задни камери с оптична стабилизация на изображението (OIS) както на широкоъгълен обектив, по този начин и на телеобектив. Note8 разполага и с 8-мегапикселова Smart Auto Focus предна камера за селфита и видео диалози.

Новият модел на Samsung е с най-големия екран на Note устройство, а по-тесният корпус разрешава безпроблемно прилагане с една ръка. 6.3-инчовият Quad HD+ Super AMOLED инфинити екран прави забележими доста повече елементи. Физическият бутон е сменен от виртуален в долната част на сензорния екран. Сигурността на фаблета е обезпечена от опцията за избор на биометричнo засвидетелствуване, в това число сканиране на ирис и пръстов отпечатък.

Моделът идва с по-интелигентен стилус S Pen. Оперативната памет на Note8 е 6 GB, а тази за предпазване - 64 GB, които могат да бъдат увеличени с до 256 GB благодарение на слота за microSD карта. Процесорът на модела е осемядрен 4 x 2.3GHz + 4 x 1.7GHz, а потенциалът на батерията - 3 300 mAh.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР