Моята е дори по-добра от онази, която пробвах в Стара

...
Моята е дори по-добра от онази, която пробвах в Стара
Коментари Харесай

Звездата на Sofia Open Джон Милман се научи да приготвя любимата си шопска салата


Моята е даже по-добра от онази, която пробвах в Стара Загора, а българското сирене е най-хубавото на света, сподели австралийският тенисист

Австралийската звезда Джон Милман сграбчи българската аудитория при дебютното си присъединяване на Sofia Open през 2020 година постоянно усмихнатият тенисист сподели впечатляваща памет за свои прекарвания в България като младеж, описа любопитни обстоятелства и призна, че тук е разкрил едно от най-любимите си ястия - обичайна българска шопска салата.

„ Ако погледнете в моята история, ще видите, че съм играл няколко фючърса в България, когато бях най-вече на 19 или 20 години. Бях в няколко български града. Със сигурност в Стара Загора. И на няколко други места. Но Стара Загора незабавно ми идва мислено, тъй като имах опция да изиграя няколко шампионата там. Наистина Стара Загора ми хареса доста. Наистина ми хареса и шопската салата. По принцип аз не съм човек, който си пада по салатите, само че вашата шопска салата я обичам “, описа Джон Милман, след което си спомни, че е играл и в Сандански.

При завръщането на Джон Милман в България през 2021 година уредниците на Sofia Open му приготвиха специфична изненада - готварско преживяване, с цел да се научи самичък да подготвя обичаната си шопска салата.

"Салатите по принцип не са ми обичани, само че тази прави изключение. И в този момент ще имам опция да се насладя на една от обичаните си български храни ", сподели Милман.

С помощта на су началник Филиз Сали от хотел Marinela Sofia Джон се срещна с технологията на приготвянето, след което смеси съставките на салата и гарнира с настъргано сирене.

"Българското сирене е най-хубавото в света, което съм опитвал ", призна Милман.

След което самичък дегустира творението си.

"Моята салата е даже по-добра от онази, която пробвах в Стара Загора ", приключи с необятна усмивка австралиецът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР