Мотористи с добри сърца се съберат за десета година във

...
Мотористи с добри сърца се съберат за десета година във
Коментари Харесай

Мото Коледа за десети път във Велико Търново

Мотористи с положителни сърца се съберат за десета година във Велико Търново. С костюми на Дядо Коледа те ще създадат своето мотошествие за Рождество в старопрестолния ни град. За първи път ще бъдат придружавани от рейс, в който ще пътуват деца от обществените институции. Набраните от деня средства ще бъдат дарени за лекуването на болно момиченце и татко, който се бори с тежко заболяване, съобщи БНР.

Благотворителното шествие Дядо Мото Коледовци стартира във Велико Търново преди десетилетие и непрестанно увлича от ден на ден мотористи, с цел да бъде доставена наслада на децата от обществените институции, споделя бащата на две деца и общински консултант Георги Недев:

„ Честита Коледа! Правим го за следващ път, на първо място да забележим същите усмивки, които видяхме и преди години. Наистина се получава. Голям интерес привличаме към самодейността. Това, което ще раздадем на децата, е лакомства, дарени от наши спонсори, другари и Община Велико Търново “.

Ентусиастите мотористи се приготвят да зарадват децата на Рождество в неравностойно състояние:

„ Да покажем една поддръжка. Да покажем, че и ние сме положителни, че и ние го можем. Да зарадваме децата, да им покажем малко наслада “;

„ Включваме се, с цел да можем малко да допринесем за усмивките на Коледа “;

„ Помагаме на тези в потребност. Мотористите да се съберем и да създадем нещо положително за децата “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР