Моторист, който е минал с пълна газ и е изритал

...
Моторист, който е минал с пълна газ и е изритал
Коментари Харесай

Най-сериозното нарушение на КПП - моторист изритал и ранил полицай

Моторист, който е минал с цялостна газ и е изритал служител на реда, като му е нанесъл междинна телесна щета – това е венецът на нарушаванията по КПП-тата при регионалните градове в България, които бяха ситуирани като част от противоепидемичните ограничения поради болестта с ковид в страната. Това стана ясно от ранен брифинг на КАТ.
Става въпрос за случай от Габрово, като мотористът е бил арестуван. Има заведено досъдебно произвеждане.
Общо 22 тежки случая на нарушавания са регистрирани на КПП-тата. А цели 230 000 души са били върнати. Спазвайте ограниченията, те не са отпаднали , предизвести Министерство на вътрешните работи, като инспекции на заявления ще не престават да се вършат . Проверени до момента са 62 940 заявления, хванати са 3750 души без трудови контракти по КПП-тата, които са твърдели, че са тръгнали по работа, като 528 от тях са безработни т.е. регистрирани в бюра по труда.
Съставени са 21 215 акта за неспазване на противоепидемични ограничения,от които 6305 за неносене на маски. Припомняме, че в този момент маски не се носят на открито, само че на обществени закрити места би трябвало да носим.
Освен това – над 107 000 души са били под карантина поради ковид, в този момент малко под 20 000 са под такава. Говорим главно за 14-дневна карантина. 1232 досъдебни производства са стартирани за неспазване на карантина, 39 производства са завършили – основно с пробация и санкция. В общи линии жителите съблюдаваха карантината, увериха от Министерство на вътрешните работи.
Досега 36 служители на реда са били инфектирани с COVID-19, само че 28 към този момент са излекувани.
Още: " От тази нощ отстраняват КПП-тата "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР