Мотоманиаци от 24 европейски страни, от Близкия Изток и Африка

...
Мотоманиаци от 24 европейски страни, от Близкия Изток и Африка
Коментари Харесай

Мотоманиаци дадоха газ по столичните улици

Мотоманиаци от 24 европейски страни, от Близкия Изток и Африка даже си дадоха среща пред Националния исторически музей в София, оповестява БГНЕС.

Уникалното мото шоу - светлинен церемониал, се провежда от Мотоклуб " Златно крило ". Ездачите на две колела демонстрираха супер мощни, първокласни, паметни мотоциклети Honda Gold Wing, чиято единствена дестинация е свободата на духа. Този мотор е предопределен за по-дълги туристически пътувания.

Заклетите Honda почитатели смаяха погледите на софиянци, около които минаваха, закачили националните знамена на страните, от които идват на лъскавите си возила – ретро модели от 70-те години на предишния век, както и последно потомство машини.

Машините на две или три колела са над 200. България за пръв път е хазаин на интернационалната среща на почитателите на Honda Gold Wing. Мотоклубът " Златно крило " е член на Европейската федерация на Gold Wing. Средата на моторджиите се провежда годишно в Европа, като стартът й е в Белгия, а по-късно тя продължава в местоположения от цяла Европа.

Неслучайно мотопарадът носи името Gold Wing, то е кръстено на мотора на Honda. Това е туристически мотор с 4-цилиндров мотор, който дебютира за пръв път през 1974 година и бързо набира известност в Северна Америка, Западна Европа и Австралия. През 2010 година моделът се снабдява с регулируемо предно стъкло, багажник, втора седалка, сателитна навигация, аудиосистема с 4-високоговорителя, спирачна уредба с функционалност срещу блокаж на колелата, автопилот, електронно управляема задна предавка и въздушна възглавница. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР