Москва. Участвалите във внезапната проверка на бойната готовност руски войски

...
Москва. Участвалите във внезапната проверка на бойната готовност руски войски
Коментари Харесай

РИА Новости: Руските войски се връщат към местата на постоянна дислокация след ученията в Крим

Москва. Участвалите във неочакваната инспекция на бойната подготвеност съветски войски в южната и западната част на страната са почнали напредването си към местата на непрекъсната дислокация, предава РИА Новости , като се базира на известие от Министерството на отраната на страната.

„ Военните елементи и формирования се движат към железопътни станции и летища и се качват на десантните кораби, влакове и самолети “, се споделя в изказването.

Отбелязва се, че силите на Южния боен окръг и Въздушно-десантните войски са отишли до местата на непрекъснатото разполагане. По-рано министърът на защитата Сергей Шойгу подреди прехвърлянето да бъде приключено до 1 май.

В четвъртък на кримския полигон Опук се организира главният стадий от ученията на Южния боен окръг и ВДВ. В дейната фаза са взели участие над 10 хиляди военнослужещи, 1,2 хиляди единици въоръжение и военна техника: над 40 кораба, 20 поддържащи кораба, към 200 самолета, в това число 40 самолета на военно-транспортната авиация. Войските демонстрираха способността си да обезпечат надеждна защита на страната, сподели Шойгу.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР