Москва няма завишени очаквания от предстоящата на 16 юни в

...
Москва няма завишени очаквания от предстоящата на 16 юни в
Коментари Харесай

Москва няма завишени очаквания от срещата Путин - Байдън

Москва няма повишени упования от идната на 16 юни в Женева среща сред президентите на Русия и на Съединените щати Владимир Путин и Джо Байдън. Това съобщи съветският министър на външните работи Сергей Лавров.

По време на присъединяване си в интернационалния конгрес „ Примаковски четения “, отдаден на починалия някогашен министър председател и външен министър Евгений Примаков, Лавров уточни, че не чака пробив в руско-американските връзки. В същото време той акцентира значимостта на договарянията сред президентите Путин и Байдън.

" Разговорът сред двамата водачи на водещите нуклеарни страни несъмнено е значим самичък по себе си и ние по всякакъв начин поддържаме тази настройка на американските сътрудници. Ясно е, че нормализацията на руско-американските връзки е допустима извънредно при спазването на правилата на равноправието, взаимното почитание и ненамесата във вътрешните работи един на различен ".

Очаква се на договарянията в Женева Владимир Путин и Джо Байдън да обсъдят стратегическата непоклатимост, киберсигурността и районните спорове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР