Москва може да прибегне до употребата на ядрено оръжие, ако

...
Москва може да прибегне до употребата на ядрено оръжие, ако
Коментари Харесай

Москва друго не умее: Пак плаши с ядрени глави

Москва може да прибегне до използването на нуклеарно оръжие, в случай че продължаващата контраатака на Киев се окаже сполучлива. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от Ройтерс.

Той акцентира, че при сходен сюжет Русия ще бъде принудена да се откаже от личната си нуклеарна теория. Ако офанзивата, която е подкрепена от НАТО, е сполучлива и те откъснат част от нашата земя, тогава ние ще бъдем принудени да използваме нуклеарно оръжие съгласно разпоредбите на декрет на президента на Русия, разясни Медведев.

Просто няма да има различен вид. Така че нашите врагове би трябвало да се молят за триумфа на нашите воини. Те се грижат да не се възпламени световен нуклеарен пожар, безапелационен бе той.

Медведев се базира на част от нуклеарната теория на Русия, която гласи, че нуклеарните оръжия могат да бъдат употребявани в отговор на експанзия против Русия, осъществена благодарение на стандартни оръжия, което заплашва съществуването на съветската страна.

Украйна се пробва да си върне територия, която Русия едностранно анексира и разгласи за своя, ход, наказан от Киев и огромна част от Запада.

Руският президент Владимир Путин означи, че няма съществени промени на бойното поле за докладване през последните дни и че Украйна е изгубила огромни количества военна техника от 4 юни насам. Киев пък твърди, че силите му означават прочут прогрес в устрема си да си върнат територията, въпреки и с по-бавни темпове от мечтаното.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР