Москва гледа със задоволство събитията в Близкия изток, защото постигнаха

...
Москва гледа със задоволство събитията в Близкия изток, защото постигнаха
Коментари Харесай

Иван Анчев пред bTV: Москва гледа със задоволство събитията в Близкия изток

„ Москва гледа със удовлетворение събитията в Близкия изток, тъй като реализираха няколко аспекта, които Русия искаше “, сподели в предаването „ 120 минути “ Иван Анчев, посланик, ученик на академията на ФБР и един от основателите на  Центъра за проучване на световни хибридни закани.

Тел Авив разгласи „ цялостна блокада “ на линията Газа по-рано през седмицата

„ На първо място украинският спор излезе от новинарските излъчвания. На второ място дава опция за пренареждане на военните доставки към Украйна. На трето място всяка неточност на Израел и на израелската войска ще даде опция да бъдат посочени и заклеймявани от международната прогресивна общност на фона на това, което прави Русия в Украйна “, уточни той.

Следете всички събития в този онлайн репортаж

„ Путин освен не изрази съболезнования на Израел, само че и съпостави офанзивата на „ Хамас “ с обсадата на Ленинград. По този метод той се пробва да вменява на израелците нацизъм, тъй като точно нацистите са обсадили Ленинград. Преди това се опита и на Зеленски да му вмени нацистки дейности “, акцентира Анчев.

По думите му войната в Близкия изток ще се води дълго, тъй като редица международни сили имали интерес от това да се води оптимално дълго.

Преди седмица видяхме омразата, проявена по различен метод в най-лошото кръвопролитие на евреи след Холокоста

„ Вече загатнах Русия. Идеята на Путин е да добута войната в Украйна най-малко до президентските избори в Съединени американски щати. И в случай че Тръмп завоюва, Путин счита, че елементарно ще се контракти с него в ущърб на Украйна. От една страна има интерес войната в Газа има се проточи, с цел да се проточи и тази в Украйна. Иран също има интерес да се проточва тази война, тъй като дестабилизира Израел “, съобщи Анчев.

По думите му сухопътната интервенция на Израел няма да е дълга, само че ще е с хирургична акуратност.

Париж е наведен в положение на " изключителна паника " и на фона на опасенията от ескалация на спора сред Израел и " Хамас "

Той разяснява и мигратските талази в Европа. „ В Европа бяха позволена голям брой радикални мигранти, което основава опасност за страна и обществата в нея. Ще бъдем очевидци на все по-силна радикализация. Държавността в Западна Европа ще се оправя все по-трудно с мигратската радикализация “, безапелационен бе Анчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР