Мощен трактор с мулчер се включва в окосяване на тревата

...
Мощен трактор с мулчер се включва в окосяване на тревата
Коментари Харесай

Мощна машина срещу тревите в Пловдив

Мощен трактор с мулчер се включва в окосяване на тревата в огромните междублокови пространства на територията на регион " Тракия “.

" Сутринта направихме няколко проби и стана ясно, че благодарение на този вид техника по-бързо и дейно ще окосим огромните тревни площи “, разяснява шефът на общинското дружество.

На цялостни обороти машината ще работи от на следващия ден, защото поради падналия през вчерашния ден проливен дъжд почвата сега е доста влажна. По време на пробите въпреки всичко бе окосена поляната край бул. " Шипка “ до блок 117.

Същият трактор с мулчер при започване на ноември предходната година за дни окоси към 170 декара растителност в коритото на река Марица. Според Козарев включването му и в този момент в работния развой ще помогне на " Градини и паркове “ да навакса с пролетното косене и в другите елементи на града, защото там ще бъдат съсредоточени повече екипи от предприятието.

Допълнителна група косачи работи от през днешния ден в регион " Източен “, на бул. " Марица-юг “ – от бул. " Шести септември “ до кв. " Столипиново “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР