Монтанчани пропищяха от местни бабаити, които вилнеят в областния център.

...
Монтанчани пропищяха от местни бабаити, които вилнеят в областния център.
Коментари Харесай

Само в BulNews! Монтанчани пропищяха от местни бабаити, вижте как гонят човек с бухалка /снимки+видео/

Монтанчани пропищяха от локални бабаити, които вилнеят в регионалния център. Жители на града на Огоста се свързаха с организация BulNews, с цел да опишат за набезите на тамошната тайфа, която тормози хората. 
Повод за недоволството е преживелица от 12 юни, при която двама мъже гонят различен с бухалка измежду нощ. Екшънът се е разиграл пред магазин „ Богат-Беден “ и е сниман от охранителните камери в региона, като клип можете да видите по-долу. 
По думите на очевидци, поискали анонимност, основни настоящи лица във видеото са известният в града Дани Зъто, някогашен герой, който съгласно хората още живее в мутренските времена, и неговият наследник К.А. Според пострадалия, двамата го нападнали без никаква причина, като сипели закани и закани против него. 
Жертвата от клипа е подал сигнал в полицията и прокуратурата, само че все още резултат няма. След случая обаче станало ясно, че той не е единственият пострадал от безпричинната експанзия на въпросните бабаити. 
Монтанчаните описват, че Дани Зъто е взел под крилото си сина си и неговите приятели с цветущите прякори Пепи Пича и Гошко Макензи. Бившият герой ги подстрекавал да си „ основат имената “ в града, като изградят почит у съгражданите си. Младежите взели насериозно думите на по-възрастния мъж и все още сполучливо си основават известност на гамени. По думите на нашите източници, те са нападали и други хора, измежду които и деца. 
Срещу младежите и тартора им има над 10 подадени тъжби. Според монтанчани пострадалите са повече, само че се опасяват от нова експанзия. Някои обаче желаят да дадат публичност на случаите, с цел да могат повече хора да придобият храброст и да опишат за терора на бандата.
Агенция BulNews показва подготвеност да разгласява както други случаи, по този начин и разнообразни гледни точки по тематиката. 


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР