Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала Революция

...
Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала Революция
Коментари Харесай

Голямата новина на Мона Гочева

Мона Гочева набра известност около присъединяване си в сериала " Революция Z " преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса на по-заден проект, с цел да се отдаде на майчинството.

Паралелно с развъждането на сина си - Никола, тя реши да развива и профилите си в обществените мрежи. Така се трансформира в една от най-следваните българските инфлуенсъри.

От няколко години пък посредством влогове придвижва почитателите си на брега на морето, където тя, брачният партньор ѝ Радослав и синът им Никола прекарват лятото. От профила ѝ в Instagram разбираме, че тази година морето ще е малко по-специално.

Със фамилна фотография на плажа Мона Гочева реши да разгласи, че ще става майка за повторно. " Най-голямото благополучие...Никола ще става батко ", написа актрисата към поста. За момента не знаем повече детайлности, тъй като тя не и разкрила такива.

От хаштаговете обаче разбираме, че бебе номер две в фамилията би трябвало да се появи на бял свят през месец януари следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР