Момичета, ликувайте! Излъсканите, обръснати и обезкосмени по цялото тяло мъже

...
Момичета, ликувайте! Излъсканите, обръснати и обезкосмени по цялото тяло мъже
Коментари Харесай

Появи се нова порода мъже!

Момичета, ликувайте! Излъсканите, обръснати и обезкосмени по цялото тяло мъже към този момент не са настоящи.

Няма да се лъжем, когато тялото на индивида до нас е по-гладко даже от нашето, някак ни се коства смущаващо и немъжествено. Така наречените метросексуални мъже бяха изместени от нов вид, наречени лъмбърсексуални, написа сп. “Поан ” . Но по какъв начин наподобява той?

Той е секси, див, само че образован и просветен. А какво по-хубаво от това! Външно той е същински дивак – с брада, груби ботуши и карирана риза, само че действително той може да работи всичко – компютърен експерт, преподавател или балетист.

Блогърът Том Пюзак наскоро разказа портрета на новия вид мъж в интернет уеб страницата GеarJunkie.com. Той го назовава “новият тип градски дървар ” (lumberjack).

“Метросексуалният към този момент е на път да изчезне, заместен от мъже, които са по-силно привлечени от живота на открито, в сравнение с от префинени грижи за външността си ”, написа той.

Стилистът Джефри Брюйер пък разкрива какъв е неговият жанр. “Отмина времето на впитите в тялото дрешки, издължените съвсем женствени силуети. Сега наклонността е към по-широки размери, груби материи, скотски кожи и джинси от недопечен деним. Друг детайл, присъщ за облеклото на новия вид мъж, са панталоните с навити крачоли, откриващи глезените през лятото, канадка през зимата, обувките “Тимбърленд ” и памучните карирани ризи, които бяха на мода през 90-те ”, изяснява стилният гуру.

Той обаче добавя, че лъмбърсексуалният мъж е грубоват само външно. Зад предизвикателната си брада той прикрива изтънчена натура. Не се лъжете от това на пръв взор безгрижно обрасло лице. То е поддържано съвършено, косите също са спретнати. Новият вид мъж има културни ползи и държи на природосъобразния метод на живот.

И за разлика от метросексуялния, новият вид залага на мъжествеността. Цялото изкуство на лъмбърсексуалния мъж е в това да си дава тип, че въобще не се интересува от метода, по който се облича. Сред известните персони има доста представители на този вид мъже – Том Харди, Джо Манганиело, Джаред Лето, Джерард Бътлър, Брадли Купър и други.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР