Момче на 13 години е настанено в болница след катастрофа

...
Момче на 13 години е настанено в болница след катастрофа
Коментари Харесай

Mотоциклет блъсна 13-годишно момче на пешеходна пътека в Стара Загора

Момче на 13 години е настанено в болница след злополука в Стара Загора. Това съобщиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал на празничния 3 март малко след 14:00 часа. По първична информация на кръстовището сред бул. " Св. Патриарх Евтимий " и улица " Иван Хаджихристов ", на пешеходна пътека е настъпил конфликт сред мотоциклет, ръководен от 40-годишен мъж и 13-годишното момче. 

Пострадало е момчето в без заплаха за живота. Водачът е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, регистрирани са негативни резултати.

В бранш " Пътна полиция " е формирано досъдебно произвеждане, а мотоциклетът е конфискуван.

Това е следващ случай на потърпевш пешеходец в Стара Загора, напомня Българска телеграфна агенция. В края на предходната седмица мъж на 71 години беше настанен в болница след злополука в регионалния град.

Един човек е умрял, а деветима са ранени при произшествия в страната през миналото денонощие. От началото на март един човек е умрял, а 66-ма са ранени при 53 тежки произшествия. От началото на 2024 година при 1001 тежки пътни случая са починали 61 души и са ранени 1222. В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година жертвите на пътя са с 14 по-малко.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР