Създателят на Tesla Илон Мъск демонстрира с всеки изминал ден

...
Създателят на Tesla Илон Мъск демонстрира с всеки изминал ден
Коментари Харесай

Илон Мъск показа как хуманоидният робот Tesla Optimus складира акумулатори

Създателят на Tesla Илон Мъск показва с всеки минал ден новаторското си чувство за бъдещет о. Милиардерът от години твърди, че в бъдещето бизнесът с роботи ще е надалеч по-печеливш от този с коли и се старае непрекъснато да дава образец за това.

Преди броени дни той разгласява видео, в което образова разработвания от него хуманоиден робот Tesla Optimus да прави работа на поточна линия .



Сред интервенциите бе и слагането на цилиндрични батерии в специфичен контейне р, наподобяващ яйце. Докато прави въпросната активност Optimus демонстрира посредством надписи правилото на който работи хуманоидът.

В заниманието се включват десетки прототипи, като най-малко към този момент те получават известна помощ от оператори . Основната концепция на Мъск обаче е напълно скоро машините да могат да правят сходна активност независимо , в това число и да се движат по-бързо освен върху равна повърхнина, само че и върху по-сложен терен.

Optimus folds a shirt
— Elon Musk (@elonmusk)
Дали милиардерът ще успее да съблюдава обещанието си да стартира да употребява Tesla Optimus в предприятията си до края на тази година, а по-късно и да ги продава на трети страни , можем единствено да гадаем. При всички положения обаче, софтуерният прогрес наподобява все по-плашещ от чисто човешка позиция, както сме гледали в не един или два кино лентата...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР