Никол е една от най-впечатляващите участници в сезон 6 на

...
Никол е една от най-впечатляващите участници в сезон 6 на
Коментари Харесай

Никол: Мони Бонбони... искам баница!

Никол е една от най-впечатляващите участници в сезон 6 на Hell’s Kitchen – по едно и също време измежду най-обичаните и ненавижданите. След отпадането си в конкуренцията за огромната премия, тя се включи в занимателния Food Quiz. Дали познава задоволително добре почитателите на Кухнята на Ада? Да разберем:
 75% от почитателите на Hell’s Kitchen вършат омлета с лук - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
Изключително правилно. Tortilla de patata без лук не става. Добре. Мога да диспутирам много за това. Много тъпо, пробвайте идващия път да сложите.
Само 10% от почитателите на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки по пода в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
Грешно. Смятам, че на всеки сървис имаше по 100 000 подправки разсипани на земята. Йес. Никога не съм разсипвала подправки на пода. Може би вода малко съм изливала, само че нищо друго. Сол, може би, което е на неприятен шанс, не знам.
На 84% от почитателите на Hell’s Kitchen обичаната им храна е българската - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
Смятам, че е правилно, тъй като много хора си избират националната кухня. Йес, 2 на 1. Обожавам баница и най-много баницата с майонеза на Симона. Мони Бонбони... желая баница!
Феновете на Hell’s Kitchen избират лозови пред зелеви сарми - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
Грешно. Аз персонално избирам зелеви и считам, че е по-голямата част от хората също. Може би над 70% от хората избират зелеви сарми. Близо бях.
90% от почитателите на Hell’s Kitchen избират сладостен пред солен кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?
Хммм, считам, че е правилно, тъй като аз също избирам сладостен кекс. Доста добре. Съдейки по себе си, очевидно всички са по този начин. В интерес на истината, най-слабото ми място е пастелерията, т.е. сладкарството и не върша нищо сладко. И не обичам да го върша, само че пък много обичам да си пояждам сладко, по тази причина е време да вървя и да си хапна нещо сладко. Чао!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР