Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро

...
Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро
Коментари Харесай

Николай Събев се извини: Подведох ви

Моля всички, които ме последваха, с цел да създадем България по-добро място като Променим системата политически, да одобряват моите извинения. Подведох ви. Това написа някогашният министър на превоза в държавното управление на " Продължаваме промяната " Николай Събев в профила си във Фейсбук.

" Не се оправих. Реших, че са назряли изискванията и хората имат потребност от смяна. Извинете ме ", добавя Събев.

Припомняме, че този понеделник стана ясно, че ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " реализираха съглашение за сформиране на “национално отговорно държавно управление ” с втория мандат и ротационен министър председател. В първите 9 месеца предлагането е министър-председател да е Николай Денков, а вицепремиер и министър на външните работи да е Мария Габриел. За идващите 9 месеца - министър председател да е Мария Габриел, а Денков да поеме фунциите на вицепремиер. Очертаните цели са да се изпълнят всички условия, свързани с пълноправното участие на страната в Европейски Съюз, в това число Шенген и еврозоната, да осъществя цялостна правосъдна реформ

Преди повече от месец Николай Събев изиска оставките на Асен Василев и Даниел Лорер, а в края на предходната година той напусна и самата партия, като съобщи, че в никакъв случай не е желал да бъде професионален политик.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР