Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 20 ноември- 24 ноември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо тази седмица ще са ви значими другите и ще се ориентирате по отношение на тях. Хубаво да си давате сметка кое ваше качество е предизвикало една или друга реакция в отсрещната страна.

Телец

Паралелно с настоящите отговорности ще се погрижите за подготовката на идно събитие. В своя поддръжка ще имате тези, на които разчитате, стига да не сте прекомерно язвителни към тях, както и към всеки различен от обкръжението си. Подновете съдействието си с хора от вашата сфера на ползи.

Близнаци

Предприемате съответни стъпки към осъществяване на концепциите си и това слага хората към вас в позицията на наблюдаващи, а не на директни участници. Вие обаче се справяте в действителност ослепително с всичко, с което се захванете. Трогвате се от жеста на собствен непосредствен човек.

Рак

Очакват ви радостни вести. Най-вероятно става дума за известия свързани с бизнеса ви. За мнозина от вас следва значима смяна, която ще се окаже решаваща за бъдещото ви развиване. Бъдете оптимално съсредоточени и дайте най-хубавото от себе си.

Лъв

Очертават се диалози с някого за взаимна активност. Тук наложително би трябвало да се работи с нараснало внимание. Използвайте седмицата пълноценно и се освободете от напрежението. От общуванията си ще извлечете потребна информация за работата или друга интересуваща ви активност.

Дева

Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо тази седмица ще са ви значими другите и ще се ориентирате по отношение на тях. Хубаво да си давате сметка кое ваше качество е предизвикало една или друга реакция в отсрещната страна.

Везни

В диалозите ще бъдете прелестно сюрпризирани от хубави вести. Ще бъдете стимулирани да отстоявате позициите си. Не се тормозете да влизате в спор даже с потвърдени престижи, щом мислите, че сте прави.

Скорпион

Редно е да потърсите благонадежден метод за партньорство, в случай че имате потребност от такова. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. Ако имате прекомерни упования е допустимо да останете разочаровани. Въпреки това работата ви ще е сполучлива.

Стрелец

Тревожните положения тази седмица ще се отразят директно на здравето ви, тъй че пробвайте да запазите успокоение и хладнокръвие. Ясно е, че не можете да контролирате всички процеси, тъй че просто приемете нещата каквито са.

Козирог

Бъдете по-уверени в себе си и преследвайте упорито задачите си. Работата ви ще бъде оценена по достолепие. Потърсете компанията на другар, с който да споделите вълненията си. На хоризонта ще се появи и нова любовна тръпка.

Водолей

За интензивно настоящите седмицата ще е сполучлива и печеливша. Мнозина са в положение да позволен огромна неточност, в случай че влязат в препирни и разправии с хора от деловото им обграждане. Шансът ви да овладеете нервността си е мощен. Решите ли, нищо не би могло да ви попречи.

Риби

Ще преодолеете усложненията си и с готовност ще се визиите пред тези, чието внимание търсите. С добра сила сте и това се отразява на общуването ви. Ще получите добра оценка за работата си и ще подобрите взаимоотношенията си с хора, с които сте разграничени. Любовта ви окриля и подтиква към себе изяви.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР