Можете да носите каквото ви харесва и както ви харесва.

...
Можете да носите каквото ви харесва и както ви харесва.
Коментари Харесай

Модните аксесоари, с които пролетта ще бъде по-стилна и бляскава

„ Можете да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствени и секси “, обича да споделя Вивиан Уестууд. Но ние допълваме, че би трябвало и да се чувствате по този начин, а това значи – да ви бъде удобно в облеклата, които носите, тъй като женствеността от време на време се крие в обикновен тишърт и деним. Неслучайно толкоз доста приказваме за капсулен дрешник, върху който надграждаме и постоянно за това надграждане ни оказват помощ точно аксесоарите. Чували сте доста пъти това факсимиле, че дяволът се крие в детайлите. Е, удостоверяваме го за следващ път с двете нови софтуерни бижута, за които ви описваме през днешния ден! Защото те са щипката искра, с които ще създадем пролетта по-запомнящата се.

Дори и тези от нас, които растяхме през 90-те, когато още нямаше смарт телефони, статуси и обществени мрежи, към този момент не можем без тях и комфорта, който ни основават ежеминутно. От друга страна не стопираме да гледаме на тях като на аксесоар, който е част от ежедневния ни стайлинг и постоянно избираме смарт телефона си по цвят, размер, тренд, само че, несъмнено, и по функционалност. А новият HUAWEI P50 Pocket ни дава всичко това вкупом.



Той приковава вниманието от пръв взор поради изящния си и артистичен дизайн, който в затворено положение се побира в дребната ни дамска длан. Истинско украшение, което ще се откроява незабавно, без значение дали сме с бял тишърт и дънки, или с красива дребна черна рокля и убийствени стилето обувки. Освен това се побира във всяка дамска чанта, а знаем, че през последните няколко сезона трендът при тях повелява да бъдат доста дребни и доста красиви. Точно като HUAWEI P50 Pocket, който даже и в разгънато положение е грациозен и комфортен за прилагане. Основният му екран е 6.9-инчов еластичен OLED екран с поддръжка на 1.07 милиарда цвята, което доставя в допълнение наслаждение за погледа. Върху капака обаче виждаме и още един, дребен кръговиден екран, който дава елементарен достъп до определена информация и известия, без да се постанова да го отваряме, което е скъпо, когато сме в придвижване.



Малкият екран е в помощ и при правене на фотоси и видеа и, защото HUAWEI P50 Pocket е част от фотографски насочената P серия на марката, предлага извънредно мощна фотографска система или казано в резюме – ще запечатваме всеки момент по най-невероятния метод, даже и при ниска осветеност. Благодарение на сгъваемия си формат, смарт телефонът употребява логаритми за портретни селфита с главната камера. Камерата улавя текстури, цветове и елементи, с цел да разкрие естествения звук на кожата и грима с Ultra Spectrum Camera Matrix4. Нещо, което в ерата, в която филтрите към този момент не са толкоз настоящи и се стремим към повече достоверност при фотосите, е доста значимо. Понякога пък даже не се постанова да го отваряме напълно, с цел да заснемем съвършения кадър.



HUAWEI P50 Pocket ни завоюва и с мощната си батерия, тъй като към този момент можем да пътуваме по-свободно и желаеме да запечатваме всички приказни моменти, които след това да споделим в обществените мрежи, без да се тормозим, че някъде по пътя ще останем без телефон. А този с лекост се побира даже и в джоба на обичаните ни панталони.

Когато сме в придвижване, ние сигурно не се разделяме и със слушалките си, в които постоянно звучи обичаната ни музика. И в случай че преди правихме компромис в тяхната визия, то с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds Lipstick това към този момент не се постанова. Техният червен цвят, изтънчен дизайн и кейс, който припомня на червило ги прави оня незаместим фешън аксесоар, с който идващите месеци безспорно ще бъдат по-бляскави. „ Червеното е най-хубавият цвят. Живот, гибел, пристрастеност, най-хубавият метод да сложите точка на тъгата – ето това е аленото. От жена в алено мъчно отмествате взор “, споделя дизайнерът Валентино Гаравани. И както едно алено червило върху устните от време на време е задоволително, с цел да създадем грима си изтънчен, без даже да имаме мотив за това, по този начин и тези красиви слушалки ще ни подарят удоволствието да се любуваме на извънредно аудио преживяване.



Освен това HUAWEI FreeBuds Lipstick автоматизирано разпознават формата на ухото, а по-късно задават най-подходящите настройки за най-благоприятен тон. Слушалките могат да се свържат и с часовник Huawei (от серията Watch 3), откъдето да се ръководят режимите за шумопотискане, да се ревизира живота на батерията и да се управлява възпроизвеждането на музика. Но имат и още едно ужасно преимущество – могат да записват тон, което е комфортно, когато желаеме да записваме видеа по време на пътешестване. Така че забравяме за огромните раници и сграбчваме най-елегантната си чанта, в която е задоволително да носим HUAWEI P50 Pocket, HUAWEI FreeBuds Lipstick и едно алено червило, тъй като не се знае кой тъкмо ще срещнем по пътя си, нали, изключително когато сме сингъл.



С поддръжката на HUAWEI

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР