може и да е един от най-опасните боксьори на планетата,

...
може и да е един от най-опасните боксьори на планетата,
Коментари Харесай

Фюри с 200 евро за два омара в ресторант, за да ги освободи в морето

може и да е един от най-опасните боксьори на планетата, само че нееднократно е показвал, че има и друга, надалеч " по-мека " страна. Едно от красноречивите доказателства за това е действието му в ресторант отпреди известно време, което е снимано на видео.
Циганския крал взема решение да закупи два омара за 200 евро, които след това освобождава в морето. Всичко това е снимано със знанието и желанието на Фюри и в последна сметка има и фрагменти на постъпката на Фюри - фрагменти, които са събрали безчет мнения и реакции.
Кадрите са побрани в документалния филм (съставен от няколко минисерии) " Тайсън Фюри: Циганския крал ". Действието пък се развива, до момента в който се храни в ресторант в испанския курортен град в Андалусия - Марбея.

Въпреки че омарите съвсем ощипаха мъчително английския боксьор, Фюри реши да не ги изяжда и да ги поръча, с цел да ги освободи. След това на фрагментите се типа по какъв начин отива към морето, с цел да извърши обещанието си.
" Махнете ластиците от щипките им и аз ще ги освободя в морето " - изяснява Тайсън Фюри решението си в ресторанта. Можете да видите фрагментите по-долу в материала на вграденото видео.
Както е известно обаче, Циганския крал надалеч не е толкоз доброжелателен към своите противници. Съвсем неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР