Може да звучи странно, но Стоян изпитва маниакално чувство на

...
Може да звучи странно, но Стоян изпитва маниакално чувство на
Коментари Харесай

Надникнете В Главата На Страшилището Чане И Ще Ви Настръхне Косата! Изпитва Задоволство От Смъртта

" Може да звучи необичайно, само че Стоян изпитва маниакално възприятие на удовлетворение от обстановката ", гласи направеният психопортрет, оповестява " Трафик Нюз "..

Подозренията са, че Чане през деня се крие в покрайнините на Костенец, а нощем намира леговище в града, като не е изключено да има и ятаци. Днес още веднъж са претърсени всички къщи в квартал " Полето ", където е домът на Зайков, и изоставените постройки в региона. Внимателно са претърсении гробищата.

" Министерство на вътрешните работи работи през целия ден с огромен запас, само че още не можем да му влезнем в пътечката на Стоян Зайков ". Това самопризнание направи на следващия брифинг в Костенец шефът на софийската регионална дирекция на вътрешното ведомство старши комисар Николай Спасов.

Той изясни, че евентуално Зайков е сменил облеклата и се е трансформирал като осанка за миналите 10 дни. Той посъветва хората да внимават за главните присъщи белези на обвинения палач, измежду които са оплешивявания в средата наглавата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР