Може да се възмущавате, но една такава формула на управление

...
Може да се възмущавате, но една такава формула на управление
Коментари Харесай

Политолог с лъч светлина: Това управление ще отнеме по категоричен начин властта на Радев

Може да се възмущавате, само че една такава формула на ръководство поставя завършек на революционната разрушителност и трансформира силата на смяна в реформаторска мощ!
Може и да не вярвате, само че сходно ръководство не е тежък компромис, а властови паритет, съвместен политически надзор и баланс.
Може да се страхувате, само че в такова ръководство няма огромен сътрудник, който да асимилира слабия – има равнопоставеност.
Сега може да смятате, че полезностите са загърбени, само че едно такова ръководство ще е мощно в идеологически проект, тъй като ще стъпи на европейските и атлантически концепции, като правила и цели.
Сега може и да се дразните, само че едно такова ръководство ще е дейно, тъй като ще разполага с болшинство, способно да реформира редица сфери – от правораздаването – до службите и защитата.
Може и да не вярвате, само че това ръководство ще отнеме по безапелационен метод пагубното въздействие и власт на Радев
Може да сте скептични, само че такова ръководство ще е мощно във външно-политически проект: на Балканите, в Европа и по отношение на войната в Украйна.
Може да сте разочаровани, само че вашите гласове ще изведат България от рецесията и ще образуват реформаторска мощ.
Вашите гласове ще създадат невероятно коалиране и взаимозависимост на властта в страната от Радев, Българска социалистическа партия и Възраждане.
От Facebook профила на политолога Цветанка Андреева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР