С тежки изгаряния е 45-годишен след взрив в апартамент в

...
С тежки изгаряния е 45-годишен след взрив в апартамент в
Коментари Харесай

Покушение или вендета? Знакова фигура от ъндърграунда е пострадал при взрива в Хасково

С тежки изгаряния е 45-годишен след гърмеж в апартамент в Хасково. Инцидентът стана рано тази заран в блока на улица „ Видин “ №15 в квартал „ Любен Каравелов “.
По неофициална информация от източници на „ Марица “ потърпевшият е Дмитрий Стоянов – Руснака. Той бил откаран в хасковската болница, след което е превозен в клиника в Пловдив с 40% изгаряния, споделиха източници от полицията.
Взривът избухнал в 5,30 ч. Взривната вълна в жилището на последния 12 етаж е изкъртила всички дограми. Отломки паднали върху паркираните пред блока коли.
В региона гъмжи от криминалисти и униформени. Полицаите правят огледи и сега, с цел да изяснят аргументите за детонацията. Целият вход е отцепен със заградителни линии.
По първична информация в жилището не е открита дрога.
Дмитрий Стоянов е от ъндърграунд средите в Хасково. Той е съветски жител. Последно беше съден за държане на дрога през 2017 и за поръчката за палежа на колата на някогашната му жена през 2019 година
На 16-ия ден след последното влизане на Дмитрий в пандиза пламна автомобилът му. Аудито беше подпалено в под земята гараж чартърен на улица „ Цар Самуил ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР