може да се разглежда в две категории: аналитична и синтетична.

...
може да се разглежда в две категории: аналитична и синтетична.
Коментари Харесай

Koи са най- интелигентните Знаци на Зодиака

 разсъдък
може да се преглежда в две категории: аналитична и синтетична. Първата категория дефинира до каква степен човек е податлив към  работлив разбор.

Това може да се ревизира посредством решение на разнообразни проби за равнището на IQ.

Втората категория дефинира способността да се вземат верни решения във всевъзможни обстановки, да се плануват резултати и да се провежда живота.

Хората, родени под другите знаци на зодиака имат свои лични мощни и слаби страни, които също се дефинират от звездите!

Оказва се, че най-хубавите анализатори са  Водолеите,  а най- положителните прогнозисти – Скорпионите. Сега освен това за интелектуалните страни на другите стихии.

Водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) имат освен добра  мотивация, само че също по този начин чудесно схващат как  мислят техните събеседници. Според китайската астрология, стихията на Водата  се асоциира с мозъка! Ако желаете образец за интелектуалец, който е роден под воден знак, не забравяйте  Алберт Айнщайн! Той е  Риби.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) имат прелестно аналитично мислене. Близнаци са водач, само че и другите два знака са в положение да употребяват своя разсъдък вярно и дейно. Те  непрекъснато генерират хрумвания, по този начин че  постоянно ги дефинират като ​​гении и креативен персони.

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) имат брилянтно практическо мислене. Те  чудесно се оправят с всевъзможни житейски проблеми, тъй че често  съумяват в бизнеса. Такива хора  доста елементарно вземат решение финансови въпроси.

Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) имат отлична вътрешен глас. Тя в никакъв случай не ги подвежда, когато и се доверят.  Огънят им дава опция да поемат опасности и да намират цел, а по-късно и по какъв начин да я реализиран. Това е велико умеене, което им разрешава да получават всичко от живота!

Така стоят нещата с интелекта на другите знаци на зодиака. Намерете  мощните си страни,  след това  ги развивайте, тъй като един ден ще ви оказват помощ да премествате планини!

Топ – 3 на най-интелигентните Знаци на Зодиака

 

1 място – Близнаци Сънят на разсъдъка, както е известно, ражда чудовища и с истинността на тази фраза ще се съгласи всеки образован и просветен човек. Докато не погледне    поне…

Цялата публикация

Педиатърът Петерис Клява: 60-70 % от родителите са дебилни и малоумни

 

Зловещи думи на   доктор – педиатър: Не на всички е обещано да живеят добре. Призивите за  понижаване на популацията ни се костват ужасяващи от прочувствена позиция. Но от…

Цялата публикация

Свръхсъзнанието – неограниченият източник на обилие, благополучие и благоденствие

 

Може би някои от вас ще сметнат, че тази публикация попада строго в категорията езотерика, обаче, не бързайте с изводите, тъй като всяка идея има право на живот. В тази статия…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР