Ако е имало промени в живота ви през 2012 г.,

...
Ако е имало промени в живота ви през 2012 г.,
Коментари Харесай

Изненада в личния живот и разклонение във финансите: Хороскоп за Скорпион за май 2024 г.

Ако е имало промени в живота ви през 2012 година, то явно те ще се случат още веднъж, само че по-внезапно и допустимо най-непредвидимо. Във вашия бранш на любовта и връзките се свързват Венера (управител на дома), Юпитер и Уран, което несъмнено може да донесе съществени промени. Най-вероятно те ще бъдат свързани с мястото ви на престояване, защото Уран във вашата карта ръководи жилищното настаняване - за доста Скорпиони май може да е месецът, в който ще започнете да живеете с колегата си или може би ще подпишете документи за делене на имуществото.

На вълната на ентусиазма ще съумеете да напреднете в бизнеса. Нова позиция, значими покупко-продажби и планове са значими събития в кариерата, само че мотиви за наслада ще има и в персоналния ви живот. В месеца на Телеца господства здравословният консерватизъм, Скорпионът е изцяло кадърен да обуздае желанията си. Във финансовите въпроси си коства да деянията въздържаност: спонтанните покупки са неразрешени. По-добре е да отидете в магазина с обстоен лист. При Цветното пълнолуние през май страстите са разгорещени до краен лимит, Скорпионът го чака потапяне в света на чувствените удоволствия. Изблик на пристрастеност ще озари персоналния ви живот, изпълвайки го с нов смисъл. След това връзките ви стават още по-силни.

Новолунието на 8 май ще се организира във вашия бранш на съюза и правните съглашения, което за доста Скорпиони може да донесе предложение за брак или да изведе връзката на ново равнище. Тъй като Юпитер - господарят на правните въпроси - ще се свърже с Венера и Уран, евентуално ще изготвяте сватбен контракт или просто документи като част от работата ви. Например, приемането на длъжностен апартамент за семейство също е включено във опциите на това Новолуние. По време на Новолунието вашият основен шеф Плутон ще бъде в бранша на недвижимите парцели, тъй че събитията с апартамент или къща е доста евентуално да бъдат значими. Марс обаче ще бъде в дома на работата - може да се увлечете от решение на безкрайни проблеми на работното място или заради ежедневни проблеми.

Динамичното начало на май ще даде подтик за реализирането на дълготрайни проекти. Промените в работата, фамилните събития няма да ви отклонят от правия път, в противен случай, ще ви оказват помощ да стигнете до осъзнаването: нещата в никакъв случай не свършват, а животът е един. Хороскопът за Скорпион ви поучава да се концентрирайте върху това, което ви вълнува и въодушевява. Вероятно с течение на времето заниманието ще прерасне в специалност. Под въздействието на Венера в Телец ползата към материалните богатства се усилва, появява се предпочитание за трупане. Въпреки прочувствената неустойчивост Скорпионът е в положение да прояви желязна воля по въпросите на разноските. Ако управлявате финансите си рационално, можете да се отдадете на приятни дреболии и в това време да образувате въздушна възглавница.

В средата на месеца в живота ще нахлуят нови хора, които ще го оцветят в позитивни тонове. Ако преди този момент е имало някакви подозрения по отношение на бъдещето, ще пристигна потребна информация. Общият хороскоп на Скорпиона за май 2024 година планува интензивно другарство, а запознанства ще се реализират по време на пътувания. Благодарение на практическите препоръки ще бъде допустимо да се подредят мислите и да се дефинират точките на напредък. Меркурий в Овен ще ви помогне да станете съвършени във всяко едно отношение, като ви дава кураж и неизменност. Скорпионът ще може да развие мощните си страни до краен лимит, тъй че никой да не си задава въпроса: кой е най-хубавият тук. Единственото, с което не трябва да прекалявате, е спортът. Тъй като този интервал е доста травматичен, не е належащо да се изтощавате с натоварвания.

Важно събитие в персоналния ви живот ще бъде интервалът от 17 до 19 май, когато Венера ще се свърже с Уран. Може ненадейно да срещнете мъж или той ще влезе в живота ви посредством прочут посредством родственици. Пълнолунието на 23 май в Стрелец ще се случи във вашия финансов бранш – в този ден може да получите огромна сума от колегата си, сериозен финансов подарък, законово гарантиран. За свободните Скорпиони този ден може безусловно да увеличи самочувствието ви – във връзката ви ще се случи нещо, което ще ви даде чувство за значителност, нужда и самоуважение.

Последните дни на май ще бъдат прекарани в бягане и приятни задължения; това ще бъде разумният завършек на пролетта. Положените старания дават великодушни плодове, в това число и в парично изражение. Хороскопът за май за Скорпиона планува справедливо заплащане. За да оставите приятна диря в душата си, можете да си купите нещо скъпо, за което от дълго време сте мечтали. Благодарение на Марс в Овен, който разпалва огъня на упоритостта, Скорпионите ще повярват още повече в себе си. Нещо повече, процесът ще стане необратим; най-неспокойните персони могат коренно да трансформират живота си. Още на 28 май силите стартират да се трансформират - Юпитер се реалокира в Близнаци във вашия бранш на рецесия и общ фамилен капитал, което значи, че ще започнете да решавате значими жилищни въпроси. Вероятно заради тригон с Плутон в жилищния бранш ще решите да извършите ремонт, да вземете огромна ипотека или да разделите завещание.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР