Може би знаете, че известният автомобилен коментатор Джереми Кларксън не

...
Може би знаете, че известният автомобилен коментатор Джереми Кларксън не
Коментари Харесай

5-те най-лоши коли за 2020-а според Джереми Кларксън

Може би знаете, че известният авто коментатор Джереми Кларксън освен приказва за колите по малкия екран, само че и написа за тях във вестниците в продължение на доста години.

Той постоянно разгласява своите наблюдения от тестване на разнообразни коли в английския неделен вестник The Sunday Times. И защото той прибавя и подредба под формата на брой звезди към устната си оценка (максимумът е пет), не е мъчно да се сътвори лист с коли от тестванията му, които минимум са му харесали през 2020 година.

И по този начин, кои са те, съгласно чешкия уебсайт?
 Снимка 502427
Източник:

Aston Martin DBX (2 от 5 звезди)

Кларксън даде на първия SUV на Aston Martin най-ниската оценка. Той прочете на колата, че трансмисията се ръководи с бутони, оплака се от по-лошото качество на кожената тапицерия и най-важното осъди неубедителните характерности на шофиране.

Особено на автомагистралата се споделя, че DBX безусловно се тресе. И в случай че се опитате да пеете в него, ще разберете какво значи вибрато. Според Интернет вибрато би трябвало да бъде " периодическа осцилация на гласа на един звук ".
 Снимка 427455
Източник:

BMW M8 Competition Coupé (2 от 5 звезди)

BMW M8 Competition Coupé завоюва същата оценка като Aston Martin. Джереми не харесва отношението на M8 Competition към шофирането, даже не беше удовлетворен и от спирачките. Според него баварецът е на първо място прекомерно тежък и прекомерно мощен.

Във връзка с шофьорското чувство известният британец употребява аналогията на балерина, която взима ботушите си на работа.

Kia Xceed (2.5 от 5 звезди)

За кросоувъра, който пристигна на теста с 1,4-литров компресорен мотор с мощ 103 kW, Кларксън счита, че липсва на мощ. Въпреки това той разказа и неспокойното държание на колата по време на ускорението, а точно дърпане на кормилото и " тресене " на предните колела. Тоест феномени, които той не би очаквал от съвременна кола. " Чувствах се като през 80-те ", написа Джеръми.
 Снимка 453879
Източник:

Hyundai i10 (3 от 5 звезди)

Тестът на дребния кореец беше много чудноват. От 1153 думи в публикацията единствено към 120 са за колата. Hyundai i10 просто не впечатли Кларксън по никакъв метод. " Ако колите са като бездушни принадлежности - като ледник с навигация и помощник за попречване на конфликт - ние бързо ще научим, че най-хубавият и най-евтиният метод за напредване е въобще да нямате кола ", сподели Джеръми.
 Снимка 409839
Източник:

Skoda Kamiq (3 от 5 звезди)

Подобна на Hyundai, се оказа и Škoda Kamiq. Кларксън също не отделя доста място на чешкия кросоувър в текста. За модела Kamiq на чешката марка той написа, че е бил съвсем във всеки " веществен метод " същият като братята и сестрите си от Фолксваген и Сеат.

А Volkswagen T-Roc Cabriolet има специфична позиция измежду тестваните от специалиста през предходната година коли. Джереми даже посвети единствено един-единствен абзац на този модел като показа, че не е намерил нито едно позитивно нещо в него, с цел да написа за открития SUV.
 Снимка 449571
Източник:

По негово мнение T-Roc освен наподобява извънредно, само че даже и обърна тил заради " упорития отвод да форсира колата " и вместо това отиде до фермата си, вместо да я кара.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР