Може би всичко най-лошо за Кристиян Ериксен вече е зад

...
Може би всичко най-лошо за Кристиян Ериксен вече е зад
Коментари Харесай

Край на ужаса. Колко клуба искат Ериксен

Може би всичко най-лошо за Кристиян Ериксен към този момент е зад тила му.

Ужасът, който той преживя на 12 юни предходната година, когато колабира по време на дуела против Финландия от Евро 2020, наподобява към този момент е зад тила му. Той към този момент е изцяло възобновен и подготвен да се завърне в игра.

Полузащитникът тренира от четири месеца и половина, като непрекъснато е под медицински надзор и си прави проучвания, последните през декември. Той се приготвяше самостоятелно в три разнообразни страни – родната Дания, Нидерландия и Швейцария, а от към месец даже тренира с топка в крайници.

Основната причина да бърза да се завърне е голямото му предпочитание да изиграе мощна година и да се завърне в националния тим на Дания за Мондиала в Катар. Следващите две-три седмици ще са основни за бъдещето му, като в случай че не се случи изненада, той ще си откри тим до края на месеца.

Той към момента живее в Милано, където преди Коледа разтрогна контракта си с " Интер ", защото в Италия е неразрешено да спортуваш, в случай че имаш сърдечни проблеми.

Ериксен е трансферна цел на 10 тим, три от които от Висшата лига, където имаше сполучлив интервал с екипа на " Тотнъм ". Интерес има от Нидерландия и други страни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР