Може би сте заедно от известно време и мисълта да

...
Може би сте заедно от известно време и мисълта да
Коментари Харесай

5 знака, че този мъж няма стойност и не е за вас

Може би сте дружно от известно време и мисълта да останете дружно вечно се върти в главата ви. Може би сте се открили и мечтаете за бяла рокля и бебешко гукане.

Но дали той е верният човек за тези неща?

1. Правите взаимни отстъпки... доста!

Всяка щастлива връзка изисква взаимни отстъпки. Това е един от 10-те най-хубави навика за създаване на здравословна връзка. Но в връзките си вършиме взаимни отстъпки... и то доста!

Всъщност, наподобява, че единствено вие вършиме компромис с всичко. Ако гаджето ви не обича да отстъпии да откри решение, което прави и двамата щастливи, в случай че той просто ви каже „ Това или нищо! “ и по-късно те пренебрегва, до момента в който не промениш мнението си, тогава той не е твоя рицар.

Взаимното схващане, състраданието и желанието да извършите другия благополучен са черти на всяка щастлива връзка.

2. Искате да го измененията
10 знака, които издават, че той е напът да те зареже
С течение на времето настройките, държанието и даже възприятията на колегата се трансформират. Когато връзката ви стане на няколко години, зап...

Ако имате списък  с 10-те най-хубави неща, които бихте трансформирала за него, значи той не е добър за вас.

Любовта ни трансформира. Тази смяна стартира постепенно сега, в който срещнем верния човек. Но този „ верен човек “ в никакъв случай не би изискал от нас да се измененията.

Всички желаеме да бъдем признати и оценени такива, каквито сме. Ако не сте удовлетворени от индивида до вас, той не е за вас.

Става и противоположното. Ако гаджето ви продължава да ви моли да се измененията и не е удовлетворен от това, което сте – не си коства да продължавате.

Здрава и щастлива връзка може да съществува единствено когато двама души се синхронизират дружно, всеки един от тях е изцяло посредствен и двамата са удовлетворени от несъвършенствата на другия.
5 признака, че сте влюбена в мъж, който още не е пораснал
Доказано е, че в доста аспекти от живота мъжете порастват по-бавно от дамите. Узряват нормално по-късно за сериозна връзка и дълго вр...

3. Той не е за вас, в случай че вашите другари и семейство не го одобряват

Вашето семейство и приятелите ви са хората, които ви познават по-дълго от гаджето ви. Изтриват сълзите ви след всеки човек, който ви разбие сърцето.

Те ви схващат и знаят по кое време сте щастливи и по кое време не сте.

Ако вашето семейство и приятелите ви загатнат, че вашият човек не е добър за вас, най-малкото, което можете да извършите, е да се опитате да разберете за какво. Не забравяйте, че те просто желаят най-хубавото за вас.

4. Не му вярвате
Начинът на държане за ръце с обичания демонстрира каква е вашата връзка
Интимните връзки са дълбока и завладяваща тематика, като те биват непрекъснато изследвани, с цел да се разкрият същинските усеща зад тях.&nb...

Това не е твоя човек, в случай че въобще не можеш да му се довериш. Всичко е наред, само че ти просто не му вярваш. Действията му не съответстват с думите му?

Може би има някакво необичайно въодушевление, което усещате към него понякога?

Ако не вярвате на колегата си, връзката ви няма да продължи дълго. Ефективната връзка, доверието и уважението са стълбовете на здравите връзки. Ако един от тях липсва - връзката се разпада.

5. Не можете да разчитате на него

Вашият обичан човек би трябвало да е подготвен да ви задържи и вие би трябвало да знаете, че можете да разчитате на него. Ако той е безконтролен и не можеш да му се довериш в моментите, в които имаш най-голяма потребност от него... какво друго му остава.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР