Може би сте чували за израза енергийни вампири“. Накратко, това

...
Може би сте чували за израза енергийни вампири“. Накратко, това
Коментари Харесай

Пазете се от тези 3 зодии, които изцеждат енергията ви и се възползват от вас

Може би сте чували за израза „ енергийни вампири “. Накратко, това са хора, които като че ли изцеждат силата от вас. Чувстват се все по – живи и по – уверени, хранейки се от вашите отрицателни прекарвания. Тези хора целят предимство над другите. Някои от тях даже не го осъзнават, само че резултатите са на разположение - те се усещат задоволени, когато някой страда. Разбира се, постоянно влизат в ролята на „ спасители “, само че това е единствено прикритие. Ако приемете помощта им, най – евентуално по-късно ще ви го натякват дълго време и ще ви накарат да се чувствате задължени да им върнете жеста. Това по своята същина не е никаква помощ. Астролозите преглеждат няколко зодиакални знака, които отлично си пасват с ролята на енергиен върколак. Ето и кои са те:

Стрелец – представителите на тази зодия са привикнали да задоволяват само себе си и личните си стремежи. Егоисти по душа, Стрелците не са привикнали да обръщат внимание на непознатите потребности. Готови са да реализират своето непременно, без да се интересуват по какъв начин и кого ще наранят. Последствията за тях не са значими, значимо е да получат това, което желаят. Стрелците имат вяра, че светът се върти към тях и упорстват това да си остане по този начин.
 Трите зодии, които съумяват без да желаят да сватосат приятелите си Трите зодии, които съумяват без да желаят да сватосат приятелите си
Не постоянно сме сигурни дали ще намерим любовта на живота си, или пък дали изборът ни е верен. Съмняваме се в преценката си и дали въо...

Козирог – Козирозите може и да са с положително сърце, само че бленуват да са център на вниманието. Ако излезете с Козирог, най – евентуално няма да спре да приказва за себе си и за личните си „ завоевания “. Освен това, пазенето на загадка при тях се явява задачата невъзможна. Обикновено, когато са прочувствени, всичко което сте им споделили, ще излезе нескрито.  След срещата си с тях най – евентуално ще се чувствате изцедени, тъй като цялата ви сила е била ориентирана към това да слушате историята на живота им.

Близнаци – Близнаците са едни от най – непостоянните и непоследователни знаци на зодиака. Толкова комплицирани в личния си вътрешен свят, че най – евентуално ще объркат и вас самите, в случай че им се оставите. Често се случва по този начин, че да изискат амнистия, в случай че са ви наранили, само че не се подлъгвайте! След като им простите, цялата история ще се повтори още веднъж, без да им мигне окото.

Внимавайте на кого се доверявате и от кого желаете помощ. Пазете личните си граници като че ли пазите живота си. Енергийните вампири не биха се поколебали даже за секунда да нахлуят в персоналното ви пространство и да вземат това, от което имат потребност. Не разчитайте на тяхното възприятие за съвест, тъй като бързо ще разберете, че те просто нямат такова.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР