Може би след 6-9 месеца няма . Ясен знак за

...
Може би след 6-9 месеца няма . Ясен знак за
Коментари Харесай

Иван Христанов прогнозира живот от 6 до 9 месеца на правителството на ГЕРБ и ПП/ДБ

Може би след 6-9 месеца няма. Ясен знак за това бе отсъствието на Мария Габриел при връчването на втория мандат. Това съобщи пред БНР някогашният зам.-министър на земеделието и някогашен народен представител от Продължаваме промяната Иван Христанов.

Николай Денков сподели, че не желае да се влиза в интриги и това е вярно, само че тук има политически знак, уточни Христанов.

По думите му държанието на Движение за права и свободи е изменчиво - ту поддържат кабинета на Денков, ту не го поддържат . Според него това не е инцидентно.

Тук има някакъв проект. Най-вероятно вървим към проекта " Орешарски " - помним по какъв начин беше основан и по какъв начин беше свален кабинетът му. Когато абсурдът с КТБ завърши, към този момент трябваше да бъде изметен, тъй като не им беше комфортен, и ГЕРБ да се върнат на власт, посочи Христанов.

Бившият министър разгласи, че основава нов политически проек т. Той добави, че партията му " Единение " ще взе участие на локалните избори. Имаме структури в над 80% от страната, само че те са към момента неофициални, само че са подготвени да се влеят, щом партията бъде записана, разясни Христанов.

Той бе безапелационен, че зад него и политическия му план не стоят " нито президенти, нито бавачки, нито олигарси.
 Иван Христанов напуща Политическа партия
Иван Христанов напуща Политическа партия

В наши дни политиката се концентрира към непрестанни разправии, пропасти и жълти заглавия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР