Може би се сбогува с тях, но може и да

...
Може би се сбогува с тях, но може и да
Коментари Харесай

Защо посланикът на САЩ Н.Пр. Херо Мустафа събра кметовете на черноморски общини

Може би се сбогува с тях, само че може и да се търси решение на политическата рецесия, тъй като кметовете са единствените работещи в изпълнителната власт

Посланикът Съединени американски щати и България Н.Пр. взе участие в годишната среща на Асоциацията на българските черноморски общини (АБЧО), която този път се организира в.

Появата на висшия дипломат на подобен конгрес, в който се разискват проблемите на локалната власт, е необикновена. Н.Пр. Херо Мустафа се среща с управниците в най-нестабилната политическата конюнктура в страната за последните 30 години. Общините на процедура са единствените обикновено функциониращи институции от изпълнителната власт.

Какво са си споделили, остава в загадка .

Възможно е американският дипломат да е употребявал опцията да се сбогува с кметовете, с които несъмнено работи в последните три години и половина, само че не е изключено и да са обсъждали чисто политически въпроси и търсене на излаз от рецесията.

В края на 3-часовото съвещание кметовете алегорично засадиха няколко дръвчета в Морската градина на Бургас.

Проверка на Флагман.бг сподели, че в АБЧО членуват всички общини, имащи директен изход до Черноморието – от Шабла до Царево, в това число и още няколко, намиращи се в непосредствена непосредственост, да вземем за пример Добрич.

Почти всички кметове участваха персонално, тези, които отсъстваха имаха доста уважителни аргументи. Лапчев да вземем за пример бе на сесия, на която трябваше да дава отговор персонално на въпроси на опозицията. ()

Формален хазаин бе, а до него бе кметът на Варна. Флагман.бг видя, че на срещата участваха още (Созопол), доктор (Приморско), (Поморие), Йордан Йорданов (Добрич) и много управници от общините по Северното Черноморие.

Н.Пр. Херо Мустафа изрично отхвърли коментар по настоящи тематики.

Тя изчете на български авансово квалифициран текст за формалното събитие, извършено в края на срещата, вижте видеото:



„ Благодарим на нейно превъзходителство, както и на всички сътрудници кметове на черноморски общини. Благодаря за жеста на съдействие и другарство към Бургас. Неотдавна бяхме сполетени от стихия, над 1500 дървета погинаха и това е част от тази акция по възобновяване на зелената екосистема в морската градина “, сподели от своя страна кметът Димитър Николов.

Той посочи, че на срещата му с колетите са коментирали партньорство в разнообразни сфери. „ Тук е мястото да благодаря на кметовете, които още в първите минути след бурята през септември се обадиха със предпочитание да оказват помощ с техника и възобновяване на Бургас. Това е добър образец, в който отвън всевъзможни дипломатически пристрастености кметовете си сътрудничим “, сподели Димитър Николов.
 Димитър Николов бе фиктивен хазаин на срещата  Кметът на Приморско доктор Димитър Германов след срещата с американския посланик  Кметът на Созопол Тихомир Янакиев взе участие в срещата  Символичното засаждане на няколко дръвчета в Морската градина на Бургас  Кметът на Поморие Иван Алексиев, Н.Пр. Херо Мустафа и кметът на Добрич Йордан Йорданов по време на залесителната акция
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР