Могат да хвърлят биологични отрови на футболни игрищаТерористите могат да

...
Могат да хвърлят биологични отрови на футболни игрищаТерористите могат да
Коментари Харесай

Терористичните нападения вече с дронове

Могат да хвърлят биологични токсини на футболни стадиони

Терористите могат да употребяват дроновете за терористични офанзиви, предизвести еврокомисарят по сигурността Джулиан Кинг в изявление за немския в. „ Велт ам Зонтаг “.

По думите му цели на безпилотниците могат да станат европейските градове и техните поданици. „ Дроновете са по-мощни и напреднали и затова по-привлекателни за законна приложимост, само че и за враждебни дейности ”, акцентира Кинг.

Той сподели, че Еврокомисията поддържа напъните на страните членки на Европейски Съюз и съюзът основава мрежа за продан на информация, увеличение на интернационалната ангажираност и финансовото обезпечаване за планове против опасност от дронове, цитира БГНЕС.

Вестникът разгласява сюжет на френската антитерористична организация, съгласно който дроновете могат да хвърлят биологични токсини на футболни стадиони.

Дроновете се употребяват за военни цели от 60-те години на предишния век и играят основна роля в споровете от началото на войната в Залива през 1991 година Съединени американски щати и Израел преобладават на пазара за военни дронове, до момента в който Китай е отпред на безпилотници за гражданска приложимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР