Моето мнение, а и на всички колеги, е, че ние

...
Моето мнение, а и на всички колеги, е, че ние
Коментари Харесай

`С оръжие не се решава война - не беше работа на НС да праща оръжие на Украйна` - Политика

Моето мнение, а и на всички сътрудници, е, че ние по-скоро трябваше да бъдем медиатор в този развой, не участник. Защото, приемайки това, по-скоро минахме на едната страна. Това беше политически акт, а не боен принос. С оръжие и готовност не се взема решение войната.

Това съобщи някогашният ръководител на Народно събрание Ива Митева на въпрос какво е отношението ѝ към изпращането на военнотехническа помощ на Украйна. Вчера тя и Любомир Каримански оповестиха основаването на  Митева и Каримански бяха измежду водещите специалисти на партията на Слави Трифонов " ИТН " (ИТН), само че след последните парламентарни избори, когато Има Такъв Народ не влезе в Народното събрание, се. 

В коалиция " Заедно " към този момент са се присъединили четири партии - " Зелените ", показани от Владимир Николов, " Социалдемократическа партия " на Тодор Барбалов, " Сбор " на Димитър Илиев и " Движение на непартийните претендентите " на Минчо Христов. Христов нееднократно е казвал, че решението за изпращане на военнотехническа помощ на Украйна е " позорно ".

Днес Митева разяснява, че в обединението имат " общо виждане по въпросите ". По думите ѝ позицията на " Заедно " по въпроса за Украйна съответствува с тази на президента Румен Радев. 

" Ако станем част от идващото Народно заседание, първо би трябвало да забележим дали сме си научили уроците. Много неточности се направиха и доста поучения би трябвало да са извлечени. Всеки би трябвало да е потопил егото си, защото на 2 април ще бъде едно дежа вю - поредност от фрагментирани парламенти ", съобщи Ива Митева. 

Любомир Каримански сподели, че би трябвало да се види положителният образец от Европа, когато става дума за избори. По думите му там икономиката и обществените проблеми са изместили политическата идеология. 

" Хората се интересуват от битката с високите цени, по какъв начин можем да спрем обедняването на България. Ако не спрем обедняването и не овладеем спекулата, нищо няма да бъде по-важно ", сподели Каримански. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР