Модната публика на ревюто на Долче и Габана“ в Милано

...
Модната публика на ревюто на Долче и Габана“ в Милано
Коментари Харесай

Неотразима! Наоми Кембъл зашемети всички на Седмицата на модата в Милано

М одната аудитория на ревюто на „ Долче и Габана “ в Милано съвсем се разпалва, когато химнът на Били Ейлиш „ What Was I Made For “ от кино лентата „ Барби “ прозвуча неколкократно, 45 минути след в началото оповестения начален час на шоуто, оповестява АП.

Причината песента да се втръсне на публиката бе американската суперзвезда Кайли Дженър, която закъсня за шоуто. След като Дженър се настани комфортно на мястото си, завесата се отвори за последната сбирка на Доменико Долче и Стефано Габана, изследваща до най-малкия подробност хубостта и изяществото на корсета и всевъзможен тип долни дрехи.

Както на първия ред на „ Долче и Габана “, по този начин и на подиума изобилстваше от звезди: певицата Хали Бейли се открояваше в блестящо жълто на първия ред измежду облечените най-вече в черно и бяло звезди, в това число Дженър, която носеше слънчеви очила и коса, прибрана на стегнат кок.

На стилния подиум Ашли Греъм блестеше в транспарантна слип рокля върху черен сутиен и бикини.

Наоми Кембъл доминираше напълно на подиума в транспарантна три четвърти слип рокля, облечена върху долни дрехи - визия, която беше приключена с колие с черна роза.

Бельото се виждаше при съвсем всички транспарантни дизайнерски рокли, демонстриращи удивително майсторство на направата. Но даже и по-елементарните дневни тоалети, костюмите с копчета на райета и роклите на щампи, бяха ушити по този начин, че да оферират намек за сутиен, да загатват за бикините изпод. И в сходство с наклонността за телесна показност, която трансформира корсетите, сутиените и дребните гащички в част от ежедневния дрешник, някои визии дефилираха по подиума напълно „ навън “, по транспарантни чорапи и жартиери.

Долче и Габана явно бяха ревизирали прогнозата за времето и предложиха дъждобрани на публиката. Те се оказаха доста потребни по време на градушката, която се изсипа по време на дългото очакване преди шоуто.

Седмицата на модата в Милано продължава до понеделник.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР