Моделката на OnlyFans, 34-годишната Кристина Ащен Гуркани, почина след поредна

...
Моделката на OnlyFans, 34-годишната Кристина Ащен Гуркани, почина след поредна
Коментари Харесай

Двойничка на Ким Кардашиян почина след поредна пластична операция

Моделката на OnlyFans, 34-годишната Кристина Ащен Гуркани , умря след поредна пластична интервенция . Момичето, което искаше да наподобява като риалити звездата Ким Кардашиян , е претърпяло сърдечен арест, твърди „ Ню Йорк пост ”.

Кристина Ащен Гуркани, известна още онлайн като Ащен Джи , умря в болница преди седмица, до момента в който се възстановяваше от интервенция. Лекарите не можаха да оказват помощ на моделката, чието сърце не устоя. Медийни известия за случая се появиха едвам в този момент. „ Нейната неочаквана и трагична гибел сега се проверява като ликвидиране, обвързвано с здравна процедура, довела до ужасни последствия “, се споделя в изказване на фамилията й.
                 

Погребението на Гуркани е планувано за идната седмица, а фамилията й сътвори страница в GoFundMe, с цел да събере пари за церемонията.

До сряда сутринта са събрани 3590 $ от плануваните 40 000 $, прецизира изданието.

Кристина постоянно разгласява фотоси в своя Инстаграм, където има над 620 000 почитатели .

— Marysieńka (@MarieMarysienka)

Колежката й в OnlyFans и моделка Мария Магдалена, написа за гибелта й в Инстаграм: „ Винаги съм мислил, че е в действителност красива. Толкова е тъжно, че преди малко умря от пластична хирургия. Толкова е ужасно, тъй като в действителност в никакъв случай не знаеш по кое време ще умреш от рискована интервенция. "
                 

Смъртта на двойничката на Ким Кардашиян се разисква в Telegram. " Моделката Кристина Гуркани направиха доста интервенции, с цел да наподобяват като Ким Кардашиян. Тялото не устоя на следващата намеса, 34-годишното копие на Ким умря тъкмо в операционната зала ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР