Моделката и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си

...
Моделката и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си
Коментари Харесай

Бившата на Чолата дипли яки пачки от колеги

Моделката и актриса Ирена Милянкова продава жилища на сътрудниците си от кримката Под прикритие, против което получава комисионна в размер на 3 до 5%.

Екранната Съни е станала брокер на месец януари във компанията за първокласни парцели, в която се труди от известно време. 31-годишната майка на 5 деца е направила много преференциална договорка преди три седмици. Напоследък Ирена продава като топъл самун жилища в новострояща се кооперация в кв. Бояна, разкриват нейни удовлетворени клиенти.

Хора от сектора разкриват, че Милянкова по най-хубавия метод осребрява своята известност. Това, че хората я разпознават от екрана, вдигнало внезапно сполучливите покупко-продажби.

Запознати издават, че някогашни сътрудници от Под прикритие към този момент също са намерили своето жилище, откакто са се доверили на брокерката. Тя работи и с гръцки студенти по медицина, които търсят жилища чартърен.

Милянкова влезе в доходоносния бизнес като представител на гръцка компания за ръководство на недвижими парцели, написа седмичник. Там се среща и с новия си мъж Никола Чолаков. Двамата би трябвало да работят като за международно, защото върху плещите им пада грижата за 7 деца - едно общо, а другите от предходни връзки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР