Моделка с гигантска лява гърда провали реклама на бельо СНИМКА 18+

...
Lounge Underwear е един от най-големите производители на бельо във
Коментари Харесай

Lounge Underwear е един от най-големите производители на бельо във Великобритания и Европа като цяло.

Милиони хора са абонирани за акаунта на компанията, а продажбите в интернет й носят 50-100 милиона долара годишно!

Но въпреки мащаба, винаги има място за провал. Наскоро в асортимента на Lounge се появи полупрозрачен комплект с оригинална бродерия.



Маркетолозите решиха да се съсредоточат върху това и пуснаха много странна реклама. За да разберете какво се случва на снимката, трябва да се постараете доста.

Всеки, който е видял тази снимка, първоначално трябва да си е помислил: „Боже, какво й е на гърдите“. Но е твърде рано за притеснение. Моделът няма физически характеристики. Въпроси могат да бъдат само към дизайнера, който е дошъл да доближи модела на сутиена по толкова особен начин. Може би никой не би забелязал провала на компанията, но потребителката на Twitter Дженифергалгалт не можеше да мълчи.

"Отначало си мислех, че това момиче с бельо има огромни гърди, но очевидно са го направили така, че да можете да видите дантелата," пише Дженифергалгт.

Туитът на Дженифър моментално стана вирусен. За няколко дни тя беше оценена от повече от 30 хиляди потребители на социалната мрежа, пише Daily Mail. Разбира се, не без шеги.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР